Ervaren hosts en DJ’splattegrond

Hosts en de DJ’s zijn een belangrijk onderdeel van een geslaagd NK Skateboarden. Skateboard Federatie Nederland werkt sinds de oprichting in 2003 met de besten in het veld.

Ervaren skateboard hosts Casper Friedl en Bram van Halteren zullen het NK Skateboarden Miniramp 2016 presenteren. NK veteranen DJ Kapitein Roodbaard en DJ Bedankt Hè zullen samen met hen het NK Skateboarden Miniramp 2016 naar grote hoogten stuwen!

NUtrecht, centraal en sfeervol

Het NK Skateboarden Miniramp zal plaatsvinden in loodsencomplex NUtrecht. NUtrecht bevind zich pal naast station Utrecht Zuilen, parkeren is gratis. Leuk detail: ook Brouwerij Oproer is hier gevestigd en is onderdeel van het evenement.

Navigatie:

CAB-Rondom 90 A, 3534 BE, Utrecht

Party

Tijdens het NK Skateboarden Miniramp zullen de draaitafels vlammen door DJ Kapitein Roodbaard en DJ Bedankt Hè. Maar waar laat je na het NK al die opgebouwde adrenaline? Na de prijsuitreiking optredens van o.a. 45ACIDBABIES en Kubus waar je alle remmen los kunt gooien. De mannen van DJ Team Döner Kebab staan garant voor de feeststemming in de laatste uurtjes!

Overig

Geniet lekker van speciaalbiertjes van Brouwerij Oproer, van koffie van The Village en van cocktails door BOS Ice Tea!

NK Skateboarden Miniramp 2016

 

Mede mogelijk gemaakt door:

logo-balk